BATIK!

Magazine dat vertelt wat batik is, oude tradities onthult en coole motieven toont

Over het magazine BATIK!

Batik is populair in Nederland. Veel jongeren vallen voor de originele kleuren en de vaak prikkelende motieven. Maar wat weten we eigenlijk van batik, vooral bekend als traditionele stof uit Indonesië?

Batik is een techniek, ambacht, kunst, erfstuk, erfgoed; een modeverschijnsel van nu en een rijk stuk geschiedenis van toen. Dit magazine vertelt over ‘neppe’ en echte batik, toont bijzondere familiedoeken en laat modeontwerpers aan het woord die zich door batik laten inspireren. BATIK! bevat uitleg over diverse soorten batik, historische verhalen, interviews met liefhebbers en kenners, portretten van eigenaren met hun favoriete batik uit de familie-erfenis, maar ook tips en tricks over hoe je batik-sarongs kunt omknopen en hoe je zelf aan de slag kan met batik.

BATIK! is een naslagwerk in magazinevorm, dat leert en inspireert.

Klik hier voor het voorwoord en de inhoudsopgaaf van BATIK! (pdf, opent in nieuw venster).

Heeft u vragen? Mail naar boeken@tongtong.nl.

BATIK! is verkrijgbaar via iedere (web-)boekhandel. Het is ook mogelijk om rechtstreeks te bestellen bij Stichting Tong Tong.

Bestelwijze

Via het formulier rechts kunt u uw gegevens invullen om een exemplaar te bestellen. Nadat u op de bestelknop heeft gedrukt, kunt u de betaling voldoen via de online betalingsmodule. Na de betaling is uw bestelling definitief.

Kerstvakantie
Wij zijn vanwege de feestdagen gesloten van 21 december t/m 5 januari. Mail wordt in die periode slechts incidenteel gelezen. Bestellingen worden weer verzonden vanaf 9 januari 2024. Voor die tijd zijn onze boeken uiteraard, zoals altijd, wel gewoon verkrijgbaar via de reguliere (web-)boekhandel.

Prijs van het magazine: € 8,95
Sobatprijs: € 8,06*
ISBN: 9789078847137
Uitvoering: 23 x 30 cm, 68 pagina’s, full colour illustraties, magazine-format
Verzending: € 1,75 voor 1 ex., en gratis verzending bij 2 of meer exemplaren!**

* Onze donateurs (Sobats genaamd) ontvangen zoals gebruikelijk 10% korting. De Sobat-korting geldt alleen indien BATIK! rechtstreeks bij Stichting Tong Tong wordt aangeschaft. De tijdschriften met Sobat-prijs worden alleen verstuurd naar het adres dat bij onze Sobat-administratie bekend is.

**Dit geldt alleen voor adressen in Nederland. (Voor verzending naar buitenlandse bestemmingen doen wij graag prijsopgaaf.)

Comments are closed.