BATIK!

Magazine dat vertelt wat batik is, oude tradities onthult en coole motieven toont

Bestelwijze

Via het formulier rechts kunt u uw gegevens invullen om een exemplaar te bestellen. Nadat u op de bestelknop heeft gedrukt, kunt u de betaling voldoen via de online betalingsmodule. Na de betaling is uw bestelling definitief.

Prijs van het magazine: € 8,95
Sobatprijs: € 8,06*
Uitvoering: 23 x 30 cm, 68 pagina’s, full colour illustraties, magazine-format
Verzending: € 1,75 voor 1 ex., en gratis verzending bij 2 of meer exemplaren!**

* Onze donateurs (Sobats genaamd) ontvangen zoals gebruikelijk 10% korting. De Sobat-korting geldt alleen indien BATIK! rechtstreeks bij Stichting Tong Tong wordt aangeschaft. De tijdschriften met Sobat-prijs worden alleen verstuurd naar het adres dat bij onze Sobat-administratie bekend is.

**Dit geldt alleen voor adressen in Nederland. (Voor verzending naar buitenlandse bestemmingen doen wij graag prijsopgaaf.)

Over het magazine BATIK!

Batik is populair in Nederland. Veel jongeren vallen voor de originele kleuren en de vaak prikkelende motieven. Maar wat weten we eigenlijk van batik, vooral bekend als traditionele stof uit Indonesië?

Batik is een techniek, ambacht, kunst, erfstuk, erfgoed; een modeverschijnsel van nu en een rijk stuk geschiedenis van toen. Dit magazine vertelt over ‘neppe’ en echte batik, toont bijzondere familiedoeken en laat modeontwerpers aan het woord die zich door batik laten inspireren. BATIK! bevat uitleg over diverse soorten batik, historische verhalen, interviews met liefhebbers en kenners, portretten van eigenaren met hun favoriete batik uit de familie-erfenis, maar ook tips en tricks over hoe je batik-sarongs kunt omknopen en hoe je zelf aan de slag kan met batik.

De 62e Tong Tong Fair zal ook uitgebreid aandacht besteden aan batik. Maar voor nu: lees deze kleurige glossy, een naslagwerk dat leert en inspireert.

Heeft u vragen? Mail naar boeken@tongtong.nl.

Comments are closed.